www.moggeshemsida.se

Om våra vänner

2014-08-23 Katt hemmet i Gråbo

Här kommer lite om träffen på Djurens Samarittjänst

Idag var jag här på öppet Hus som jag har varit några gånger,idag hade vi tur med vädret med lite tur, det är alltid roligt att få vara med här så det försöker man inte missa,och man får träffa alla dessa  underbara människor som jobbar här hos Linda,för att hjälpa till så den här finna verksamheten kan jobba vidare med det dom är bra på,att ta hand om dessa djur som igen vill ha och placera dom till nya hem .

Så ett stort tack till er alla, som ser till att dom här djuren får ett nytt tliv .

 2014-08-23  Katt hemmet i Gråbo

Morgan Svensson Hej jag brukar hjälpa Linda med lite gratis reklam på den här sidan,så jag hoppas att den här reklamen går fram som dom förra,vi kanske kommer lite sent den här gången,men här är den nu 158.230 besökare så någon ska det nog bli som kommer och hälsar Linda  Här kommer länken där reklamen finns

Barbro Svensson Ja du Morgan Linda har gjort väldigt mycket för sina katter och även den fina personal som ställer upp och hjälper till,de är ju inte någon 40timmars vecka precis som de är för många andra av oss.All heder till dessa djurvänner som går in helhjärtat för att hjälpa de stackars hemlösa katterna.

Hej jag lade ner lite tid på att lägga in den här bildvideon för att visa er,men vad tog alla katt vänner vägen,här var det min fru och några som gillade lite tråkigt tycker jag ,men jag går vidare och kommer att lägga in det här på min hemsida,och som jag sa tidigare så var den här träffen med alla människor och alla katter mycket givande ;(Här kommer Molly o Mimmi som vi tog hand från katthemmet i Gråbo

Josefine Grewe Det var jättetrevligt att komma o hälsa på alla fina katter på öppet hus dagen. Hoppas många av katterna får nya fina kärleksfulla hem

Morgan Svensson Tiden går fort dom här tog jag den 2011-08-20 http://youtu.be/CORpvcasvKA?list=UUriy7lNTsZOlT7pO1yCTs6Q

Molly och Mimmi

Hej här kommer jag med en video om våra hemlösa

Hej här kommer jag med en video om våra hemlösa katter har det,när dom blir ut slängda av oss människor inte vill ha dom längre,jag blir så arg när jag läser om hur vi behandlar våra djur,som ger oss så mycket glädje och kärlek för att dom tycker om oss,sen finns det människor som inte tänker alls hur det kommer att gå när dom bara slänger ut dom,och man kan ju bara tänka på hur katten tänker när dom blir behandlade på det här sättet,att helt plutselig inte har ett hem att komma till och inte ha matt i mat skålen som dom är vana vid.

Det finns mycket jag vill skriva om dom här människorna,men jag nöjer mej med det här,för jag vill bara fram föra videon och inte människan,men det ska tillägga's att det är vi som år skuld till det här,att vi har det här problemet idag tyvärr.

PS Jag vill tacka alla er som hjälper till med att hitta hem till alla djur som inte har ett hem att komma till,och här menar jag alla frivilliga och katt hem som jobbar med kniven för att rädda så många dom kan idag.

Jag lägger ut den på några sajter för jag vill att vi ska sprida det här,för nu kommer en vinter och då är det bråttom att få ut det här tycker jag. Tack för mej

Djurskyddet Västervik_0001.wmv

Katthjälp

Här kommer jag att lägga in meddelande som mina vänner vill ha hjälp med, när det gäller att försöka få ett hem till hemlösa katter som folk inte har tid med,då är det bara att slänga ut dom i en låda i skogen eller på en parkering.

Jag vill med det här ställa upp med den här lilla vädjan till er som läser det här,de dom här katterna ett hem nu.

PS ni kan skriva privat till mej om ni vill oxå.  

Meddelandet har skickats till dig från en person med e-postadressen:

E-post: gunilla.hallgren@gmail.com

Namn: Gunilla Hallgren

Här är meddelandet:

HEj, om du vill, skriv om de två katterna som söker hem hos oss. 

http://www.blocket.se/vi/40005634.htm

de finns också att läsa om på vår Facebook, https://www.facebook.com/groups/kattkedjan/

eller på vår hemsida, www.kattkedjan.se.

Gunilla

Din rubrik

OJ Oj den texten var inte står ska göra om det här senare

BILDER PÅ KVIBERGS KATTERNA

Hej med samråd med vår vän och Kattmor Susanne har jag fått tillstånd att göra den här sidan på min Hemsida,och den här platsen känner jag till mycket väl och vet hur jobbigt det har varit,men nu går vi framåt och glömmer det som varit,och jag vill än en gång till alla er som jobbar med det här,det jobbet ni har gjort och går inte att värdesätta i pengar,för här finns en vilja och ett kunnande som jag ser på hur ni jobbar,med den lilla ekonomi som ni försöker få till att den ska räka till mat och veterinärkostnader M M .

Jag har säkert mycket mer att skriva om,men jag tar det senare för den här sidan vill jag ha som ett litet minne från den här tiden och hur många katter som har fått ett bättre liv idag,och det är tack vara oss som har hjälpt till med det,och jag har en kompis här hemma som heter Malla som fick ett bättre liv med oss.

Hej här kommer lite bilder som jag lägger in på den här sidan,och som ni säkert känner igen och ni för gärna skriva vilken katt som är er.

Du har bjudits in att titta i albumet för Morgan. Det här albumet har 20 filer.

Din rubrik

Morgan Svensson Hej Gunilla det är mycket bättre nu men det kommer att ta sin tid innan det växer ut igen, men nu får hon det här fodret bara http://www.brit-petfood.com/food-for-cats

Top-quality Czech pet food for cats - Dry food for cats - - Sorts of Brit foods

www.brit-petfood.com

Superprémiové krmivo pro psy a kočky, Inzerce psi a kočky, Plemena psů a koček, Chovatelské stanice

den 4 augusti kl. 19:52 · Gilla · 

Gunilla Hallgren Ok, har aldrig hört talas om det. Men jag ser, att det är fiskfritt..... Bra....

den 5 augusti kl. 22:17 · Gilla

Gunilla Hallgren För du kör den fiskfria varianten? Såg att en del sorter var med fisk...

den 5 augusti kl. 22:21 · Gilla

Gunilla Hallgren http://animail.se/varumarke/brit/brit-care-katt?gclid=CKjln5qo0bECFYc3cgodHhsAAg+

Brit Care Katt - Brit - VARUMÄRKEN | animail.se

animail.se

Brit Care Kattfoder och kattmat

den 5 augusti kl. 22:24 · Gilla · 

Morgan Svensson det är ju den jag använder till Malla nu

den 5 augusti kl. 22:30 · Gilla

Hej Gunilla nu börjar man se resultatet på Malla, sen jag började med det här nya fodret Brit Care Kattfoder och kattmat,så håret börjar växa fram igen

Senaste kommentarer

20.10 | 08:30

Trevligt!

11.04 | 16:16

Tack Mogge !! kul att se gamla minnen

11.02 | 18:34

Finns museet i Örebro kvar?