www.moggeshemsida.se

Morgan o Barbro som är ägare till Molly o Mimmi

Med vänlig hälsning

Morgan Svensson

Molly o Mimmi 2014-01-30

Hej här fortsätter jag med en ny bild video på våra katter,som vi följer i deras uppväxttid här hemma hos oss som är deras hem nu,och så här roligt har vi nog inte haft på länge,så det här var bara början på ett nytt liv med våra nya familjemedlemmar Molly o Mimmi.

Molly o Mimmi

Hej som ni säkert har förstått så lägger vi ner mycket jobb på dom här katterna Molly o Mimmi,för vi vill vara med från början den här gången nu när har med kattungar att ta hand om,och jag vill vissa er det här bild spelet som säkert blir mer av senare på Molly o Mimmi

Hej jag måste få vissa det här som Molly o Mimmi gjorde idag,

Hej jag måste få vissa det här som Molly o Mimmi gjorde idag,att det var så roligt att titta på TV av två nyfikna katter trodde jag inte,vi har haft mycket roligt av det här men jag fick inte bort dom från TV så jag var tvungen att stänga av den,men att det var så här roligt hade vi nog inte trott när vi tog hem Molly o Mimmi 

Från FB

Hej nu är vi hemma igen efter en jobbig dag,för det var inte det bästa vädret att köra i,men var gör man inte för sina små änglar,dom har rivet ner två ljusstakar och och lite annat som var roligt att leka med,nu har vi inhandlat det och det blev även lite nya leksaker,och det blev även dubbelhäftande tejp till ljusstakarna,vi tittade på en liten leksak till men vi undrar hur vi ska få plats med den:)
Vi önskar er en trevlig afton,för nu blir det lite lek med Molly o Mimmi som möte oss när vi kom hem,säng blir man inte glad för det här att dom har blivit så sociala redan på en vecka.

Hej Anette och ni som gillade det här nu börjar det bli natt för oss,men inte för våra katter som börjar sitt natt pass,och vi är glada att Molly har blivit så bra nu hon kommer upp till mej när jag sitter vid datan nu.

Barbro Svensson Ja den lilla blir modigare och modigare för varje dag hihihi

Hej idag börjar vi på en nu vecka,Måndagen den 2013-12-09 och vi närmar oss jul med storsteg,här har vi uppehållsväder än så länge och 3 grader kalt,och vad som händer idag vet jag inte än,men en sak vet jag att jag kommer att vara hemma med katterna tills dom känner sej hemma lite mer. Jag önskar er en trevlig dag från oss i Gråbo.

Elisabeth Nilsson Goa familje medlemmar ni har nu

Kerstin Elisabeth Wiselqvist Grattis till nya familjemedlematt ni tig hand om 2 hmlösamarna! jag var in och läste på din hemsida så jag vet att ni tog hand om 2 hemlösa. Två som nu får en egen familj att bo hos och älska. 

Morgan Svensson Hej Kerstin roligt att se dej igen,och jag är ju inte den som besöker dej heller så ofta nu,men vi har säkert mycket att göra var och en på sitt håll,ja djur har alltid legat som numer ett hos oss, och det är inte konstigt att vi gjorde det här igen,to...Visa mer

På dagens jobb från FB 2013-012-02

Hej nu kom jag hem här kommer några bilder på dagens jobb jag lovade göra idag,och det blev bra med lite hjälp, och nu kan vi vara säkra att inte våra katter kommer ut så lätt,och det här var värt vad enda öre kan kanske vara ett tips till fler kattägare. 
Och det bjuder jag på i så fall.
bilder på in och utsidan

Skam vet om jag inte lägger in det här på min hemsida,och skriva att det här kan jag fixa för er.

Hej jag vill med den här sidan hedra vår Malla,

Här kommer Mallas Kompis Cuyo dom hade mycket roligt ihop.

Hej jag vill med den här sidan hedra vår Malla, som fick gå bort på grund att hon fick en tumör i munnen,och hon blev bara 6 år och det här har jag aldrig varit med om ,men nu har hon det bra så jag går vidare och det hade nog Malla tyckt om oxå.

Vi har haft henne 6 undrabara år, och hon hadde det inte så lätt innan vi tog hand om henne,det var barn som hade henne som leksak fick vi reda på,men nu har hon sina kompisar som hon kan träffa igen och Cuyo som var hennes lek kompis.

 Så tacka Malla från Husse o Matte.

Hej nu går vi vidare med två nya katter,som vi har hämtat från Djurens  Samarittjänst här i Gråbo,och det är Molly och Mimmi som vi har döpt dom till,och vi kommer på den här sidan att följa deras vidare äventyr hemma hos oss,och som ni ser så har vi redan lite bilder på dom och det kommer säkert mer om jag känner mej rätt.

 Hej jag hälsar alla välkomna hit ,och känner ni  för att skriva vad ni tycker så går det bra. Hej 

Idag blir det att förbereda för våra nya hyresgäster


Idag blir det att förbereda för våra nya hyresgäster som vi får i morgon,och det är förstås Molly jag menar, och jag tycker det är bra att man hjälper till att ta katter från dessa katthem,för jag vet att det finns många djur som vill ha ett nytt hem.
Hej nu hinner jag inte med er mer,så jag säger på återseende senare idag .
Hej ha en bra dag från oss i Gråbo.
PS Vill med den här bilden tacka alla som gör ett mycket stort jobb med att hjälpa hemlösa katter till nya hem.

Hej nu har vi skrivet kontrakt på Molly,men under tiden Linda var här så bestämde vi att vi tar en katt till,och det blev hennes kompis som har har lekt med,för vi tyckte att det var synd att skilja på dom,så nu har vi skrivet ett kontrakt till på Mimmi som vi har döpt henne till,så nu är det liv hos Svenssons igen i Gråbo . Hej här kommer Mmmi och Molly på bild.

Hej idag är det den andra December, så nu är det bara 22 dagar till Julafton men innan det blir det,så kommer det en god morgon hälsning från oss i Gråbo:)
Vi har ca 7 grader kalt här nu och blåsigt men uppehåll än så länge.
Jag kommer att lägga in ett kort på Mimmi o Molly,som har haft roliga timmen nu morgonen,och det var roligt tycker jag för nu ser jag att Molly börjar att känna sej hemma här oxå.
Ha en trevlig dag önskar vi från Gråbo.

Där rosor aldrig dör är bara till dej Malla från husse i Matte.

Kopierat från min sida på FB

Hej jag vet inte riktigt hur jag ska börja med det här inlägget,idag åkte jag till Veterinären i Lerum för se hur det var med Malla,och var glad för att jag äntligen lyckades få in henne i buren vi köpte,hon blev undersökt och jag väntade på ett besked,så när dom kom ut med Malla såg jag att det inte var som det skulle,och jag fick ett besked att hon har en stor tumör i munnen,och han sa att det går inte att operera nu,jag ringde Barbro på hennes jobb och sa som det var och att jag tar bort henne nu.
Jag har inte fattat det här nu att hon inte finns mer,så den här dagen för mej och Barbro hade vi inte räknat med när jag åkte till Lerum idag,
Och till dej Malla vi kommer att sakna dej,men vi vet att du har det bra med din kompis Cuyo och dom andra djuren.
Hans Martin Där rosor aldrig dör är bara till dej Malla från husse i Matte.

Hans Martin Där rosor aldrig dör 
www.youtube-nocookie.com/embed/99sJINB-jrU 

Hej jag har idag köpt 4 landgångar till den här trevliga personal som jag upplevde när jag var där med Malla,jag fick visserligen ett mycket tråkigt besked,men den vänlighet dom visade när dom såg hur ledsen jag blev,glömmer jag inte dom sa till mej stanna kvar här du ska inte köra nu,så dom bjud på kaffe och vi satt och pratade en stund och den är stunden glömmer jag inte. Så den här Djurkliniken rekommenderar jag varmt .

Hej på er ni behöver inte vara oroliga jag har så många katthem jag känner,idag var var jag och hälsade på Linda på Samarittjänst i Gråbo där jag bestämde när jag hade prat med frun,så det blev en ny katt som kommer att heta Molly,och det här känns bra för oss nu man kanske inte ska ha så här bråttom säker nog många,men för oss är det ett måste nu så Molly kommer att glädja oss som Malla har gjort i många år. PS ni ser den grå katten vid Molly som tittar upp,den katten ville vi ha oxå men tyvärr så var den redan tingad .

Mimmi o Molly 2014-01-30

Hej jag har kommit hem nu med Molly,och allt har gått bra men hon fick ett spel när jag skulle hämta henne,och det hade med kragen att göra så jag sa ta bort den,och då lugnade hon ner sej och här var ju hon inte vaken än,men nu är vi hemma och Mimmi blev glad men hon är mycket försiktig av sej ser vi.här kommer en bild där vi ser såret som ser bra ut, men hon är där och slickar då och då men Mimmi håller sej undan och det är ju bra.

Hej nu har vi gjort allt som man ska göra med våra nya familjemedlemmar Mimmi o Molly,dom är nu kastrerade chippade försäkrade och ID märkta ,vi tog en självrisk på 2500 kr per katt och här dom det som behövs tycker vi. PS Mimmi som jag glömde säga till om ID märkning kommer inom kort.Så nu tycker jag vi har gjort det som åligger oss som kattägare ,och jag tackar alla er som har kommit med era tips råd hur man ska göra Tack från oss i Gråbo med familj

Från min sida på FB 2014-11-05

Jag kan inte låta bli att skriva och berömma våra katter,hur dom har funnit sej till rätta,men som jag har sagt tidigare prata mycket med djuren,och det gör vi ofta det kan vara att dom känner sej lugna .

Hej och god afton nu är vi på G igen efter dagens jobb,men nu börjar vi se slutet och har bara städningen kvar,och det måste städas noga men det är min Fru bra på,men vi ska få hjälp med det den här gången,men det brukar ju vara så om man ber om hjälp,men det finns så många undanflykter så vi får se.vad tyckte ni om kattens dag igen,jag tycker man ska skriva om det här,och jag tror säkert många har samma upplevelser som vi har med våra katter,som ni säkert vet har vi haft många hundar som vi har älskat lika mycket som våra katter,men jag säger man ska aldrig dumma efter deras egenskaper,för alla djur är lika för oss och vi ger dom den kärleken dom ger oss  Mimmi tvättar sej

Barbro Svensson Ja dom har varit helt fantastiska båda två Mimmi är väl den som har undersökt hela lägenhetens alla vinklar och vrår medan Molly hängt efter Mimmi på rundvandringen 

Hej Gunilla jag var ju så orolig hur jag skulle få in Molly i buren,men döm av min förvåning det gick bättre än vi trodde så det blev jag glad för,men tuffingen Mimmi gick in själv :)Men här är det Molly

Senaste kommentarer

20.10 | 08:30

Trevligt!

11.04 | 16:16

Tack Mogge !! kul att se gamla minnen

11.02 | 18:34

Finns museet i Örebro kvar?