www.moggeshemsida.se

Claes Malmberg som Ronny Jönsson

Claes Malmberg är utan tvekan en av Sveriges mest rutinerade ståuppkomiker

Claes Malmberg är utan tvekan en av Sveriges mest rutinerade ståuppkomiker - men det är bara en av många strängar han har på sin lyra. Lägg till skådespelare, musikalstjärna, föredragshållare, underhållare och författare så börjar vi få rätt proportioner på hans artistiska bredd. Allt började med en icke rumsren hårdrockare från Göteborg. Ronny Jönsson var den improviserade rebellen och värstingen från Mölndalsbro som, via inslag i lokalradion Radio Göteborg Sjuhärad, spred sig som en löpeld och blev en osannolikt populär figur. Framgången var total och galen. Detta är en fulltankad dvd som innehåller mängder av klipp från Claes Malmbergs karriär, från Ronny Jönsson till Parlamentet & Humorgalan, från Fredagsexter till Doobidoo, Time Out och R.E.A samt en hel stå upp från Släng dig i Brunnen. Dessutom alla avsnitt från Måndagsklubbens "Fettan" och helt nyinspelad intervju med kommentarer från Claes. Med andra ord: Ronny Jönsson och andra såna goa grejer.

Privatliv

Malmberg håller på det göteborgska fotbollslaget GAIS och uttryckte i ett TV-program 2006 något skämtsamt att "Tack vare buddhismen och Gais har jag lärt mig att leva med lidandet". I övrigt har han gjort sig känd för sin buddhistiska tro och sin socialistiska övertygelse. Malmberg är en anhängare av det tibetanska folkets kamp för självständighet från Kina, vilket han bland annat manifesterat i SVT:s Debatt som sändes den 10 april 2008.

Malmberg är sedan 2012 bosatt i Bjärred i Skåne.

Claes Malmberg som Ronny Jönsson i bilder‏

Hej är man föd i Mölndal som Claes är så vill man givetvis han han på min hemsida,och vi har haft många roliga timmar framför TV,och sen har många varit förbanade på hans sått att uppföra sej som Ronny,men jag tror han har fått många oxå som gillar det han gör.
Nu kommer jag att lägga in video länkar och lite länkar om vad som har skrivet om Caes.

Du har bjudits in att titta i albumet för Morgan. Det här albumet har 32 filer.

Video länkar

Ronny Jonsson Fran "Fredags-Exter"

Claes Malmberg Som Thorsten Flinck

Ronny Jonsson Fran "Fredags-Exter"

Ronny Jönsson - Mordet På Dom Blå Sovsäckarna (1989)

Snarkaren med Ronny Jönsson 1990 Någonstans

Senaste kommentarer

20.10 | 08:30

Trevligt!

11.04 | 16:16

Tack Mogge !! kul att se gamla minnen

11.02 | 18:34

Finns museet i Örebro kvar?