www.moggeshemsida.se

Tappen i Björsared AB Även kallat Björsareds Bensins

Om tappen i Bjösared

Hej jag kommer nu att lägga in den här Tappen i Bjösared som en reklam sida med bilder och vad den här sidan kommer att handla om.
Tappen i Björsared AB är ett företag beläget i OLOFSTORP, Västra Götaland. Man arbetar främst med Bensinstation Och ATG med Posten och har även en Pizzeria där vi kunder har tillgång till alla dagar i veckan.
Dom har 10 - 19 stycken anställda som hjälper oss på ett mycket trevligt sätt det kan jag intyga.

Björsaråsvägen 2, 42471, Olofstorp031-7020583 

Hej jag vill skriva några rader vad jag tycker

Hej jag vill skriva några rader vad jag tycker om den här tappen,
Hur jag upptäckte det här stället år 2013 var att dom hade ATG som jag spelar,och då låg det nära till hands att här kollar jag läget och så är det än idag år 2016 och här är jag kund när det gäller spelet.
Men vi ska inte heller glömma att berömma den trevliga personalen,som har en bra hand om oss kunder och då har dom hand om ATG matservering och försnillning av matvaror och diverse som tillhör en bensinstation.
Och här finns en Pizzeria där man träffar trevliga människor som bjuder på det man önskar sej,och jag gör ett tillägg här jag är glutenallergiker,men det var inga problem köp en glutenfri Pizza så fixar vi resten bra för oss som inte kan äta den vanliga Pizzan .

Pizzeria Bella 

Nu hoppas jag att det här blir den reklamen jag önskade att det skulle bli .
MVH Morgan (MOGGE)

Senaste kommentarer

20.10 | 08:30

Trevligt!

11.04 | 16:16

Tack Mogge !! kul att se gamla minnen

11.02 | 18:34

Finns museet i Örebro kvar?